Τρόποι πληρωμής

 Το SPORTYS.GR σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώνετε τα προϊόντα που αγοράζετε με τέσσερις (4) τρόπους έτσι ώστε να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των πελατών του. Αναλυτικά παρακάτω παρουσιάζονται οι τρόποι πληρωμής που είναι διαθέσιμη:

1.       Πιστωτική Κάρτα . Εάν επιλέξετε την πιστωτική κάρτα σαν τρόπο πληρωμής για τα προϊόντα σας  θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον του Delta Pay της ALPHA BANK όπου θα εισάγετε τα στοιχεία της κάρτα σας. Σημειώνουμε ότι σε καμία περίπτωση τα στοιχεία της κάρτα σας δεν έρχονται σε επαφή με το SPORTYS.GR. Όταν ολοκληρώσετε  τη συναλλαγή σας θα ειδοποιηθεί από την ALPHA BANK το αρμόδιο τμήμα του SPORTYS.GR και θα πρέπει να αποδεχθεί τη συναλλαγή. Αμέσως ξεκινάει η διαδικασία αποστολής του προϊόντος
2.       Αντικαταβολή. Εάν επιλέξετε την αντικαταβολή θα πρέπει να πληρώσετε το προϊόν που επιλέξετε στην εταιρεία courier  όταν θα σας παραδώσει  το προϊόν. Αυτός ο τρόπος πληρωμής συνεπάγεται   επιπλέον κόστος 1 € σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι κάω από 50 €  ενώ είναι δωρεάν για παραγγείες άνω των 50 €. H αντικαταβολή αφορά μόνο παραγγελίες εντός Ελλάδος .
3.       PAYPAL. Εάν όμως δεν επιθυμείτε να δώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας στο Delta Pay της ALPHA BANK (με εγγυημένη ασφάλεια) και διαθέτετε έναν λογαριασμό Pay Pal τότε επιλέξτε σαν τρόπο πληρωμής την επιλογή Pay Pal και θα  οδηγηθείτε στ περιβάλλον του Pay Pal. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία θα ειδοποιηθεί αυτόματα το αρμόδιο τμήμα του SPORTYS.GR για να αποδεχτεί την πληρωμή σας. Αμέσως θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής του προϊόντος.
4.       Τραπεζικό έμβασμα. Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με κατάθεση στην τράπεζα θα σας δοθούν τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών του SPORTYS.GR. Για ταχύτερη εξυπηρέτηση θα ήταν καλό να δηλώσετε στην παραγγελία σας σε ποια τράπεζα( ALPHA BANK , ΕΘΝΙΚΗ , ΠΕΙΡΑΙΩΣ )  θα κάνετε την κατάθεση. Αφού επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σας θα ξεκινήσει αμέσως η διαδικασία αποστολής του προϊόντος.