Πως κάνω αλλαγή

To sportys.gr  θέλοντας να εξασφαλίσει την ομαλή και σίγουρη αγορά ενός προϊόντος από τον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασής του από άλλο ή από το ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος, εάν είναι διαθέσιμο. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση.

Πώς γίνεται η αλλαγή :

  • Ο πελάτης μπορεί να καταχωρήσει μία νέα παραγγελία και να γράψει στα σχόλια της παραγγελίας τα είδη που επιθυμεί να επιστρέψει. Με αυτόν τον τρόπο δεσμεύεται άμεσα το νέο προϊόν.
  • Επίσης το  αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος μπορεί να γίνει  τηλεφωνικά (2108066600 - 2831024950 - 2831057713) ή μέσω mail ([email protected]). 
  • Επίσης , ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη φόρμα αλλαγής πατώντας εδώ

Το νέο προϊόν αποστέλλεται χωρίς να χρειαστεί να μας αποστείλλετε το επιστρεφόμενο. Οταν η εταιρεία courier φτάσει στο χώρο του πελάτη αφήνει το νέο προϊόν και παίρνει το επιστρεφόμενο  Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς του προϊόντος βαρύνει τον πελάτη και είναι 4,90 € χωρίς να χρειστεί να πληρώσετε κάτι επιπλέον για την μεταφορά του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Σε περίπτωση που ο πελάτης είχε καταχωρήσει τη Αλλαγή με 1 € στην αρχική του παραγγελία , τότε δεν επιβαρύνεται με έξοδα αλλαγής . Εάν το κόστος του αρχικού προϊόντος και της μεταφοράς ξεπερνά το κόστος του προϊόντος με το οποίο αντικαθίσταται τότε το επιπλέον ποσό επιστρέφεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία .  Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής, λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 50 ευρώ. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη την συσκευασία του