ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ

To sportys.gr  θέλοντας να εξασφαλίσει την ομαλή και σίγουρη αγορά ενός προϊόντος από τον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασής του από άλλο ή από το ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος, εάν είναι διαθέσιμο. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση.

Πώς γίνεται η αλλαγή :

  • Ο πελάτης μπορεί να καταχωρήσει μία νέα παραγγελία και να γράψει στα σχόλια της παραγγελίας τα είδη που επιθυμεί να επιστρέψει. Με αυτόν τον τρόπο δεσμεύεται άμεσα το νέο προϊόν.
  • Επίσης το  αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος μπορεί να γίνει  τηλεφωνικά (2108066600 - 2831024950 - 2831057713) ή μέσω mail ([email protected]). 
  • Επίσης , ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη φόρμα αλλαγής που βρίσκεται παρακάτω.

Το νέο προϊόν αποστέλλεται χωρίς να χρειαστεί να μας αποστείλλετε το επιστρεφόμενο. Οταν η εταιρεία courier φτάσει στο χώρο του πελάτη αφήνει το νέο προϊόν και παίρνει το επιστρεφόμενο  Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς του προϊόντος βαρύνει τον πελάτη και είναι 4,90 € χωρίς να χρειστεί να πληρώσετε κάτι επιπλέον για την μεταφορά του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Σε περίπτωση που ο πελάτης είχε καταχωρήσει τη Αλλαγή με 1 € στην αρχική του παραγγελία , τότε δεν επιβαρύνεται με έξοδα αλλαγής . Εάν το κόστος του αρχικού προϊόντος και της μεταφοράς ξεπερνά το κόστος του προϊόντος με το οποίο αντικαθίσταται τότε το επιπλέον ποσό επιστρέφεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία .  Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής, λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 50 ευρώ. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη την συσκευασία του

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα :

Όνοματεπώνυμο:
E-Mail:
Διεύθυνση:
Τηλέφωνο

Κωδικοί που επιθυμώ να επιστρέψω:

Κωδικοί και μεγέθη που θέλω να παραλάβω: