Εξασφαλίστε αλλαγή μόνο με 1 ευρώ

 Το SPORTYS.GR αναγνωρίζοντας ότι αγοράζοντας ένα προϊόν από ένα διαδικτυακό κατάστημα υπάρχει πιθανότητα να χρειαστείτε αλλαγή στο μέγεθος ή το προϊόν, σας δίνει τη δυνατότητα να μειώσετε στο ελάχιστο το κόστος μιας τέτοιας αλλαγής .Ετσι δίνοντας μόνο 1 Ε  στην αρχική σας παραγγελία εξασφαλίζετε δωρεάν αλλαγή μεγέθους ή προϊόντος η οποία σε διαφορετική περίπτωση είναι 4,90 Ε. Με αυτόν τον τρόπο και εφόσον χρειαστείτε αλλαγή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε και να δηλώσετε ποιο προϊόν ή μέγεθος θέλετε να αλλάξετε (προυποθέτει ότι θα έχετε δηλώσει στην αρχική σας παραγγελία ότι αποδέχεστε την χρέωση του ενός ευρώ) Αναλυτικά τα βήματα:

  • Προσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών και στο κάτω μέρος του καλαθιου θα βρείτε τον ειδικό σύνδεσμο για να προσθέσετε τη Δωρεάν αλλαγή στην παραγγελία σας . Εναλλακτικά εάν επιθυμείτε να κάνετε τηλεφωνική παραγγελία,  μπορείτε να  δηλώσετε στον εκπρόσωπό μας ότι επιθυμείτε να εξασφαλίσετε δωρεάν αλλαγή
  • Στο συνολικό κόστος της παραγγελίας σας θα προσθέσουμε 1 €
  • Εάν όταν παραλάβετε την παραγγελία σας διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε αλλαγή,  καταχωρήστε την αλλαγή σας στην ενότητα ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ που θα βρείτε πατώντας εδώ ή καλέστε μας στα τηλέφωνα 2108066600 2831054110 και 2831057713 και δηλώστε τί θέλετε να επιστρέψετε και τι θέλετε να πάρετε. Εμείς θα ταυτοποιήσουμε ότι στην αρχική σας παραγγελία είχατε επιλέξει την υπηρεσία με τα στοιχεία που κρατάμε και στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε τα νέα προϊόντα.
  • Οταν ο εκπρόσωπος της courier φτάσει στο χώρο σας θα σας παραδόσει τα νέα προϊόντα, ενώ θα έχει οδηγίες να παραλάβει τα προϊόντα προς επιστροφή χωρίς καμία χρέωση για εσάς

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Η υπηρεσία ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ 1E ισχύει μόνο για την πρώτη αλλαγή σας.
  • Η υπηρεσία ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ 1E  δεν ισχύει στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, ενώ το ποσό του 1 € δεν επιστρέφεται .
  • To SPORTYS.GR δε δεσμεύεται στην ύπαρξη του επιθυμητού μεγέθους κατά την αλλαγή. Η δωρεάν αλλαγή ισχύει και στην περίπτωση αλλαγής σε άλλο μοντέλο.
  • Η υπηρεσία ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ 1 € ισχύει μόνο για αγορές και αποστολές εντός Ελλάδος .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Θέλοντας να προσφέρουμε την χαμηλότερη δυνατή τιμή στους πελάτες μας δεν τους επιβαρύνουμε υπολογίζοντας εκ των προτέρων την πιθανότητα μίας αλλαγής εντάσσοντάς το κόστος στην αρχική χρέωση του παπουτσιού . Για αυτόν τον λόγο σας δίνουμε τη δυνατότητα με ελάχιστο κόστος να κάνετε όποια αλλαγή επιθυμείτε.