Στείλτε ένα δώρο

   Στα πλαίσια της εξυπηρέτησης που προσφέρει το sportys.gr προς τον πελάτη καθιερώσαμε τη δυνατότητα να μπορείτε να στείλετε κάποιο δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Η αποστολή του δώρου γίνεται σε ειδική συσκευασία δώρου και  μπορείτε να προσθέσετε την ευχή σας προς το αγαπημένο πρόσωπο. Εσείς δεν έχετε παρά να περιπλανηθείτε στην ιστοσελίδα του sportys.gr και να επιλέξετε το δώρο που θέλετε να στείλετε. Απλώς ακολουθήστε τα βήματά που ακολουθούν:

1.       Επιλέξτε το δώρο σας μέσα από τη σελίδα του sportys.gr
2.       Τοποθετήστε το στο καλάθι αγορών και προχωρήστε για να οριστικοποιήσετε την παραγγελία σας.
3.       Όταν φτάσετε στην φόρμα που πρέπει να προσθέσετε τα στοιχεία σας, στο σημείο που αναφέρει διεύθυνση αποστολής επιλέξτε ΑΛΛΟ και προσθέστε τα στοιχεία του ατόμου στο οποίο θέλετε να στείλετε το δώρο σας
4.       Προχωρήστε τώρα στο επόμενο βήμα που είναι η πληρωμή του δώρου. Εκεί θα επιλέξετε ένα από τους τέσσερις τρόπους που σας δίνει το sportys.gr:
  • Στην περίπτωση που επιλέξετε την αντικαταβολή ( επιπλέον χρέωση 2,50 € ) θα λάβετε μέσα σε μία ή δύο μέρες την απόδειξη αγοράς και θα σας ζητηθεί από την courier να πληρώσετε το αντίστοιχο ποσό, ενώ το δώρο θα φύγει όταν παραδοθεί ο φάκελος . . Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε .
  • Η υπηρεσία αφορά αποστολές και πληρωμές εντός Ελλάδος .
  •  Εάν επιλέξετε ένα από τους άλλους τρεις τρόπους πληρωμής (πιστωτική, κατάθεση στην τράπεζα, Pay Pal)  θα λάβετε την απόδειξη αγοράς του προιόντος μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες στη δικιά σας διεύθυνση και το δώρο σας θα πάει απ΄ ευθείας στον  παραλήπτη του.
  •  

Το δώρο σας θα είναι στον προορισμό του το πολύ σε δύο εργάσιμες μέρες στην ειδική συσκευασία δώρου του sportys.gr. Εάν αυτή η διαδικασία σας φαίνεται δύσκολη μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας (2108066600- 2831057713 -  2831054110) και να μας πείτε τηλεφωνικά την επιθυμία σας.

 

.