Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών

 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρεία courier που επιλέγετε εσείς ( ACS, Γενική Ταχυδρομικη, Ταχυμεταφορές Ελτά). Μπορείτε να βρείτε την επιλογή αυτή κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας .  Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί την ίδια μέρα εάν καταχωρηθεί έως το μεσημέρι καθημερινής ημέρας και Σαββάτου (σε σπάνιες περιπτώσεις λόγω φόρτου εργασίας μπορεί να αποσταλεί την επόμενη μέρα) .  Ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσει ένα προϊόν στα χέρια του αγοραστή είναι μία(1) έως τρεις (3) εργάσιμες μέρες (Συνήθως η παράδοση εντός Αττικής γίνεται την επόμενη μέρα από την αποστολή της, και εκτός Αττικής την μεθεπόμενη μέρα, εκτός εάν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή).
Το κόστος αποστολής ενός προϊόντος στο εσωτερικό της χώρας είναι 2,5 € ευρώ ενώ εάν επιλέξετε την πληρωμή μέσω αντικαταβολής επιβαρύνεστε με 1 €. Όταν η αγορά του προϊόντος ή των προϊόντων είναι μεγαλύτερη από 50 ευρώ τότε η αποστολή είναι δωρεάν.
 
Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας θα λάβετε ενημερωτικό email με τα στοιχεία της αποστολής, ενώ εάν δεν έχετε εισάγει email θα σας αποσταλεί SMS στο κινητό που δηλώσατε. Επιπλέον θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email μόλις καταχωρήσετε την παραγγελία σας . Εάν δεν λάβετε ενημερωτικό email, αναζητήστε το  στην ανεπιθυμητη αλληλογραφία ή ανατρέξτε στις παραγγελίες σας εάν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο sportys.gr
 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων στις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης είναι 4-5 εργάσιμες μέρες. Το κόστος αποστολής είναι 9 ευρώ. Η χρέωση αυτή είναι βασική και εξαιρείται από την προσφορά της δωρεάν αποστολής με αγορές άνω των 50 ευρώ. Επίσης, η αγορά ενός προϊόντος από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης δεν μπορεί να γίνει με την μέθοδο της αντικαταβολής.
 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων σε χώρες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης είναι περίπου 10-15 μέρες. Το κόστος αποστολής είναι 9 ευρώ. Η χρέωση αυτή είναι βασική και εξαιρείται από την προσφορά της δωρεάν αποστολής με αγορές άνω των 50 ευρώ. Επίσης, η αγορά ενός προϊόντος από χώρα εκτός της ευρωπαϊκής ένωσης δεν μπορεί να γίνει με την μέθοδο της αντικαταβολής.

Α. Επιστροφή προϊόντος από μέρους του πελάτη και αντικατάστασή του με άλλο.
To sportys.gr  θέλοντας να εξασφαλίσει την ομαλή και σίγουρη αγορά ενός προϊόντος από τον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασής του από άλλο ή από το ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος, εάν είναι διαθέσιμο. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση. Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει   μέσω mail (
sales@sportys.gr) ή πατώντας ΑΛΛΑΓΗ . Αφού γίνει η συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας θα μπορεί ο πελάτης να επιλέξει ένα άλλο προϊόν από τη σελίδα του sportys.gr. Το νέο προϊόν αποστέλλεται χωρίς να χρειαστεί να μας αποστείλλετε το επιστρεφόμενο. Οταν η εταιρεία courier φτάσει στο χώρο του πελάτη αφήνει το νέο προϊόν και παίρνει το επιστρεφόμενο  Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς του προϊόντος βαρύνει τον πελάτη και είναι 4,90 € χωρίς να χρειστεί να πληρώσετε κάτι επιπλέον για την μεταφορά του επιστρεφόμενου προϊόντος. Εάν το κόστος του αρχικού προϊόντος και της μεταφοράς ξεπερνά το κόστος του προϊόντες με το οποίο αντικαθίσταται τότε το επιπλέον ποσό επιστρέφεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία .  Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής, λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 50 ευρώ. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη την συσκευασία του. Η διαδικασία των αλλαγών ισχύει μόνο για παραγγελίες ενός Ελλάδος . Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος το κόστος μεταφοράς των προϊόντων βαρύνει τον πελάτη.
 Σε περίπτωση αλλαγής της τιμής του προϊόντος στο ενδιάμεσο διάστημα , κατωχυρώνεται η αρχική τιμή του προϊόντος είτε αυτή αυξήθηκε είτε μειώθηκε .


Β. Επιστροφή προϊόντος λόγω λάθους της sportys.gr
Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος,  η sportys.gr αναλαμβάνει πλήρως την αντικατάσταση και αποστολή του σωστού προϊόντος στον αγοραστή, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το κόστος αποστολής του, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα επιστραφεί στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση. Το αίτημα αντικατάστασης θα πρέπει να γίνει σε 3 ημέρες από την παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος και αφού προηγηθεί επικοινωνία, τηλεφωνική  (2108066600 2831057713 2831024950)ή μέσω mail (sales@sportys.gr), από την μεριά του αγοραστή με την εταιρία. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή, του προς αντικατάσταση προϊόντος, θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη την συσκευασία του.


Γ. Επιστροφή προϊόντος με αντίστοιχη επιστροφή χρημάτων
To sportys.gr  θέλοντας να παρέχει το καλύτερο στον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή του προϊόντος. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση. Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσα σε επτά (7) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του τηλεφωνικά (2108066600 2831057713 2831024950)  ή μέσω mail (
sales@sportys.gr). Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται μέσα σε τρεις (5) έως επτά (7)  εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς του προϊόντος βαρύνει τον πελάτη. Εάν ο πελάτης έχει πληρώσει τα μεταφορικά στην αποστολή του προϊόντος τότε επιβαρύνεται μόνο με το ποσό που αντιστοιχεί στα έξοδα επιστροφής του (2,5 €) εφόσον το στείλει με χρέωση του Sportys.gr.   Η επιστροφή του αρχικού προϊόντος θα γίνεται με εταιρεία courier την οποία θα επιλέγει to sportys.gr Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 40 ευρώ. Εάν ο πελάτης δεν είχε επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής στην παραγγελία του , τότε στην περιπτωση επιστροφής χρημάτων αφαιρούνται 3,5 € για την αποστολή του προϊόντος συν 2,5 € για την επιστροφή του (σύνολο 6 €).  Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη την συσκευασία του.

Σε περίπτωση που η αγορά σας είχε παραπάνω από ένα προϊόν και ξεπερνούσε τα 50 € (χωρίς μεταφορικά ) , επιστραφούν ένα ή περισσοτερα προϊόντα και η αξία της παραγγελίας μειωθεί κάτω από τα 50 € , τότε από το ποσό που πρέπει να επιστραφεί αφαιρούνται 3,5 € της αρχικής αποστολής και 2,50 € της επιστροφής (σύνολο 6 € )

Για να προχωρήσετε σε επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν με την ίδια κούριερ με την οποία το λάβατε και χρέωση παραλήπτη ( κόστος 2,5 € το οποίο αφαιρείται από το ποσό επιστροφής ) παίρνοντας από την κούριερ τον αριθμό αποστολής του επιστρεφόμμενου δέματος . Εναλλακτικά μπορείτε να αποστείλετε το δέμα με δική σας χρέωση και όποιον τρόπο επιθυμείτε ( η ευθύνη μεταφοράς βαρύνει τον αποστολέα). Αφού στείλετε το δέμα  θα πρέπει να μας καλέσετε (2108066600 2831057713  2831024950) ή να μας αποστείλετε mail (sales@sportys.gr ) και να μας ενημερώσετε για τον αριθμό αποστολής του επιστρεφόμενου δέματος και τον τραπεζικό λογαριασμό λογαριασμό στον οποίο θα γίνει η επιστροφή χρημάτων. Τα χρήματα θα κατατεθούν σε τρεις (3) έως επτά εργάσιμες μέρες από την παραλαβή του δέματος από το Sportys.gr . Όταν θα γίνει η επιστροφή θα ενημερωθείτε με γραπτό μήνυμα στο κινητό που δηλώσατε ή στο mail σας εάν δεν έχετε δηλώσει αριθμό κινητού τηλεφώνου .
 

.